Contact

De ideale verhuurmakelaar voor Blijdorp

Je vraagt je wellicht af: waarom is Voorberg de ideale verhuurmakelaar voor Blijdorp? Wij bewijzen dit al sinds 1984 voor onze klanten. Of je nu een particulier bent die een woning wil verhuren of een organisatie die op zoek is naar het complete beheer van een pand: wij zijn je graag van dienst. Wij beschikken over een eigen team aan specialisten en alle noodzakelijke (juridische) kennis om je diverse manieren van verhuren aan te kunnen bieden. Of het nu gaat om een tijdelijke verhuur, verhuur aan expats of doorlopende verhuur aan goede huurders: wij ontzorgen je en zorgen voor een goed resultaat. Daarbij kennen wij de wijk door en door en staan wij doorlopend in contact met huurders en organisaties die op zoek zijn naar een huurwoning in Blijdorp.

De verhuurmakelaar in Blijdorp die ontzorgt

Een verhuurmakelaardij in Blijdorp schakel je in om te zorgen voor goede huurders. Of het nu gaat om tijdelijke verhuur om leegstand te voorkomen of het waarborgen van een voortdurende bezetting van een woonpand: wij zijn je ervaren partner en de verhuurmakelaar in Blijdorp die ontzorgt. Want bij het verhuren van woningen komt meer kijken dan louter het vinden van huurders. Wet- en regelgeving, onderhoud, communicatie en mogelijke geschillen: er kan heel wat op je pad komen. Wij kunnen je indien gewenst volledig ontzorgen met totaalbeheer van je huurwoning(en). Wij zorgen ervoor dat aan alle wettelijke eisen en regels wordt voldaan en staan bekend om onze prettige, open manier van communiceren.

Ontdek wat wij kunnen betekenen in een kennismaking

Ben je op zoek naar een verhuurmakelaar in Blijdorp? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hierin kun je al je wensen bespreken en kunnen wij je meer vertellen over de mogelijkheden. Dit vinden wij belangrijk, want het inschakelen van een verhuurmakelaar draait niet alleen om gemak en resultaat, maar natuurlijk ook om vertrouwen.

Wat is mijn huis waard?

Ontvang binnen 2 minuten een woningwaarde indicatie

Wat is mijn huis waard?

Ik ben op zoek naar een woning

Ben je op zoek naar een woning maar kun je hem niet vinden?

Maak een afspraak?

Wij stellen ons graag aan je voor. Al bijna 40 jaar is Voorberg NVM makelaars een vertrouwde naam in Blijdorp en de regio Rotterdam. Toch mag je ons kantoor jong en dynamisch noemen: we onderscheiden ons door een frisse, heldere benadering en duidelijke communicatie. Of het nu gaat om een woning of bedrijfsobject, bestaande bouw of nieuwbouw, wij kunnen je helpen!

  • Voorberg NVM Makelaars

  • Hoofdvestiging

  • Statenweg 115 D
  • 3039 HJ Rotterdam
  • Voorberg NVM Makelaars

  • Nesselande

  • Otto van Tussenbroekstraat 101
  • 3059 LR Rotterdam