Contact

Makelaar Rotterdam Overschie

Rotterdam Overschie lijkt jou een ideale plek om te gaan wonen? Neem dan contact op met makelaarskantoor Rotterdam Overschie. Voorberg Makelaars staat graag voor je klaar. Wil je in deze omgeving een woning huren of verhuren? Gaat het om de verkoop van een huis? Of wil je echt gaan wonen in deze buurt en zoek je een huis dat helemaal past bij jouw wensen? Vertel ons wat je eisen zijn en wij gaan voor je op zoek. We maken daarbij gebruik van ons uitgebreide netwerk. Hebben we een leuk pand gevonden en denken we dat het bij jou past, dan bellen we je meteen. Samen spreken we dan een bezichtiging af. Wij bekijken het appartement of de woning met een professionele en objectieve blik.

Neem contact op met makelaardij Rotterdam Overschie

Lijkt het je prettig als onze makelaar Rotterdam Overschie met je meezoekt naar je droomhuis? Vul het contactformulier in, bel ons of kom meteen even langs op ons kantoor. Als we samen op zoek gaan, vinden we ongetwijfeld al snel je droomhuis. Je hebt een minder grote kans dat je een miskoop doet. Het is lastig om zelf alle aspecten van een woning goed te bekijken. De sfeer kan je zo enorm aanspreken, dat je de negatieve zaken niet meer ziet. Dan zijn wij er voor je om wakker te worden. Zo koop je uiteindelijk echt die woning die bij je past en waarmee je helemaal tevreden bent. Wil je verder gaan met een bepaald pand, dan brengen wij namens jou een bod uit. Niet jij onderhandelt met de verkopende makelaar, maar wij nemen dit op een professionele wijze van je over. Gaat alles helemaal naar wens en kun je de woning kopen? Dan nemen we samen met jou de koopovereenkomst door.

Professioneel en flexibel makelaarskantoor Rotterdam Overschie kiest voor persoonlijke benadering

Bij onze makelaardij Rotterdam Overschie vinden we het belangrijk om op een persoonlijke manier met elkaar om te gaan. Je zult zien dat dit heel prettig werkt. We zijn er 6 dagen in de week voor jou. Heb je vragen, dan mag je altijd even bellen. Je zult zien dat er heel wat komt kijken bij het kopen van een woning. Wij ontzorgen je graag. We regelen alle afspraken voor je. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een taxatie of een bouwkundige keuring. Gaat het om de hypotheek of om de afspraak met de notaris? Wij zijn er voor je. Dankzij onze jarenlange ervaring en ons uitgebreide netwerk vinden we al snel de beste expert in jouw situatie. Neem je vandaag meteen even contact met ons op? We heten je van harte welkom bij onze makelaardij.

Wat is mijn huis waard?

Ontvang binnen 2 minuten een woningwaarde indicatie

Wat is mijn huis waard?

Ik ben op zoek naar een woning

Ben je op zoek naar een woning maar kun je hem niet vinden?

Maak een afspraak?

Wij stellen ons graag aan je voor. Al bijna 40 jaar is Voorberg NVM makelaars een vertrouwde naam in Blijdorp en de regio Rotterdam. Toch mag je ons kantoor jong en dynamisch noemen: we onderscheiden ons door een frisse, heldere benadering en duidelijke communicatie. Of het nu gaat om een woning of bedrijfsobject, bestaande bouw of nieuwbouw, wij kunnen je helpen!

  • Voorberg NVM Makelaars

  • Hoofdvestiging

  • Statenweg 115 D
  • 3039 HJ Rotterdam
  • Voorberg NVM Makelaars

  • Nesselande

  • Otto van Tussenbroekstraat 101
  • 3059 LR Rotterdam