Contact

Jouw gespecialiseerde makelaar voor Rotterdam Nesselande

Een makelaar voor Rotterdam Nesselande met uitgebreide kennis van deze moderne wijk is wel zo handig wanneer je op zoek bent naar een woning of juist jouw woning wilt verkopen. Al meer dan 35 jaar zijn wij een gerenommeerde makelaar in Rotterdam. Desondanks werken wij met een moderne, dynamische organisatie die bestaat uit geboren en getogen Rotterdammers. Wij kennen dan ook alle ins en outs van de populairste wijken van Rotterdam. Nesselande hoort hier zeker tussen. Wij hebben de ontwikkelingen in deze fraaie wijk altijd op de voet gevolgd en blijven dit doen. Daarom kunnen wij je perfect van dienst zijn met het vinden van je nieuwe woning of het succesvol verkopen van je huidige woning. Van startersappartement tot vrijstaande villa en alles daar tussenin.

De makelaar in Rotterdam Nesselande voor het verkopen van je huis

Rotterdam Nesselande is een zeer geweldige wijk. Als makelaar die Rotterdam Nesselande als een van de primaire focuswijken heeft, staan wij doorlopend in contact met mensen die op zoek zijn naar een woning in deze wijk. Misschien wel die van jou. Ben jij op zoek naar een goede verkoopmakelaar, dan kunnen wij je absoluut helpen. Dankzij onze uitvoerige kennis van de wijk en onze riante ervaring kunnen wij je in het gehele traject ontzorgen en zorgen voor een snelle verkoop. Eentje met een bijzonder goed resultaat, bovendien, want wij doen er altijd alles aan om de best mogelijke prijs voor je woning te krijgen. Als makelaardij voor Rotterdam Nesselande en omstreken zijn wij er trots op dat wij doorgaans binnen een maand de woning verkopen.

Maak kennis met ons

Wil je meer weten over ons makelaarskantoor voor Rotterdam Nesselande? Neem contact met ons op. Of je nu op zoek bent naar een aankoopmakelaar, verkoopmakelaar of een makelaar voor verhuur: wij leren jou en je wensen graag kennen en vertellen in een vrijblijvend, persoonlijk gesprek hoe wij je kunnen helpen.

Wat is mijn huis waard?

Ontvang binnen 2 minuten een woningwaarde indicatie

Wat is mijn huis waard?

Ik ben op zoek naar een woning

Ben je op zoek naar een woning maar kun je hem niet vinden?

Maak een afspraak?

Wij stellen ons graag aan je voor. Al bijna 40 jaar is Voorberg NVM makelaars een vertrouwde naam in Blijdorp en de regio Rotterdam. Toch mag je ons kantoor jong en dynamisch noemen: we onderscheiden ons door een frisse, heldere benadering en duidelijke communicatie. Of het nu gaat om een woning of bedrijfsobject, bestaande bouw of nieuwbouw, wij kunnen je helpen!

  • Voorberg NVM Makelaars

  • Hoofdvestiging

  • Statenweg 115 D
  • 3039 HJ Rotterdam
  • Voorberg NVM Makelaars

  • Nesselande

  • Otto van Tussenbroekstraat 101
  • 3059 LR Rotterdam