Contact

Wat zoek je in een makelaar voor Ommoord?

Welke eisen stel jij aan je makelaar voor Ommoord? Waar je ook naar op zoek bent en wat je wensen en eisen ook zijn: wij zijn de makelaar voor jou. Al sinds 1984 is Voorberg de makelaar voor Rotterdam die zich concentreert op de interessantste wijken. Ommoord is een wijk die zeer veel perspectief biedt. Ook voor starters. Logisch dus dat deze wijk, die ook nog eens uitstekend bereikbaar is, bijzonder populair is en blijft. Maar in wijken die populair zijn, is ook sprake van veel concurrentie. Hoe ga jij nu jouw ideale woning in Ommoord vinden? Wanneer je ons als makelaar in Ommoord inschakelt, weet je zeker dat dit gaat lukken. Wij hebben niet alleen geregeld interessante woningen in de wijk in ons aanbod, maar kunnen ook pro-actief voor je op zoek gaan en je laten weten wanneer er een woning op de markt komt die aan je eisen voldoet.

Ook de makelaar in Ommoord voor verkoop

Wil jij jouw woning in Ommoord verkopen? Ook dan zijn wij de makelaardij voor Ommoord voor jou. Voorberg beschikt over een zeer groot bestand met mensen die op zoek zijn naar een woning. Hiertussen bevinden zich ongetwijfeld ook mensen die interesse hebben in die van jou. Wij kennen jouw wijk als geen ander en weten wat de wijk en jouw woning aantrekkelijk maakt. Wij vinden een match tussen jouw woning en mensen die hiernaar op zoek zijn en weten wat wij moeten doen om jouw woning aantrekkelijk in de markt te zetten. Het resultaat? Een snelle verkoop tegen een goede prijs. Maar daarnaast dragen wij ook zorg voor een prettig proces.

Op zoek naar een huurwoning?

Ons makelaarskantoor voor Ommoord heeft doorlopend zeer veel woningen in de verkoop staan. Wij zijn er echter niet alleen voor koop en verkoop. Wie op zoek is naar een goede huurwoning in Ommoord is bij ons ook aan het juiste adres. Wij worden regelmatig ingeschakeld door diverse opdrachtgevers voor het verhuren van woningen in de particuliere sector. Wil je met ons kennismaken? Wij kijken hier naar uit. Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek om je wensen en mogelijkheden te bespreken.

Wat is mijn huis waard?

Ontvang binnen 2 minuten een woningwaarde indicatie

Wat is mijn huis waard?

Ik ben op zoek naar een woning

Ben je op zoek naar een woning maar kun je hem niet vinden?

Maak een afspraak?

Wij stellen ons graag aan je voor. Al bijna 40 jaar is Voorberg NVM makelaars een vertrouwde naam in Blijdorp en de regio Rotterdam. Toch mag je ons kantoor jong en dynamisch noemen: we onderscheiden ons door een frisse, heldere benadering en duidelijke communicatie. Of het nu gaat om een woning of bedrijfsobject, bestaande bouw of nieuwbouw, wij kunnen je helpen!

  • Voorberg NVM Makelaars

  • Hoofdvestiging

  • Statenweg 115 D
  • 3039 HJ Rotterdam
  • Voorberg NVM Makelaars

  • Nesselande

  • Otto van Tussenbroekstraat 101
  • 3059 LR Rotterdam