Contact

De ervaren taxateur voor Overschie

Voorberg is een ervaren taxateur voor Overschie en andere populaire wijken in Rotterdam. Een goede taxatie in Overschie is de eerste stap naar het succesvol verkopen van je huis. een huis verkopen is zeer interessant in deze tijd, maar dan wel tegen een prijs die juist is. Een te lage prijs betekent dat je veel meer uit de verkoop had kunnen halen, terwijl een te hoge prijs er mede door hevige concurrentie voor zal zorgen dat je lang moet wachten op een verkoop en waarschijnlijk teleurgesteld zult raken in zowel de duur als in het uiteindelijke bedrag. Wij zorgen ervoor dat je jouw huis tegen een goede, realistische prijs kunt verkopen.

Waarom een taxateur in Overschie?

Je vraagt je wellicht af waarom je gebruik zou maken van een taxateur in Overschie. Je huis zelf verkopen kan immers ook. Met behulp van een taxatie kom je erachter of het interessant is om je huis te verkopen. Bovendien biedt dit je een realistische prijs. Je zou zeker niet de eerste zijn die zijn/haar huis tegen een te lage prijs verkoopt, of probeert te verkopen tegen een prijs die te ver boven de marktwaarde ligt. Wij beschikken over de expertise om de juiste prijs voor je woning te bepalen. Dit kunnen wij doen omdat wij niet alleen een ervaren taxateur en makelaar zijn, maar ook omdat wij jouw wijk zeer goed kennen. Wij weten wat waarde toevoegt aan je woning en hoe deze zich verhoudt tot andere woningen in de buurt. Je huis taxeren in Overschie zal ervoor zorgen dat je huis interessant is voor de juist doelgroep.

Wat kunnen wij voor je betekenen?

Wij zijn meer dan alleen een taxateur voor Overschie. Wil jij jouw huis laten taxeren, dan staan wij voor je klaar. Wil je ons ook inschakelen als verkoopmakelaar, dan geven wij je graag meer informatie. Maak een vrijblijvende afspraak bij ons en wij vertellen je er alles over.

Wat is mijn huis waard?

Ontvang binnen 2 minuten een woningwaarde indicatie

Wat is mijn huis waard?

Ik ben op zoek naar een woning

Ben je op zoek naar een woning maar kun je hem niet vinden?

Maak een afspraak?

Wij stellen ons graag aan je voor. Al bijna 40 jaar is Voorberg NVM makelaars een vertrouwde naam in Blijdorp en de regio Rotterdam. Toch mag je ons kantoor jong en dynamisch noemen: we onderscheiden ons door een frisse, heldere benadering en duidelijke communicatie. Of het nu gaat om een woning of bedrijfsobject, bestaande bouw of nieuwbouw, wij kunnen je helpen!

  • Voorberg NVM Makelaars

  • Hoofdvestiging

  • Statenweg 115 D
  • 3039 HJ Rotterdam
  • Voorberg NVM Makelaars

  • Nesselande

  • Otto van Tussenbroekstraat 101
  • 3059 LR Rotterdam