Contact

Wij zijn de makelaar voor Delfshaven

Je zoekt een makelaar voor Delfshaven omdat je het belangrijk vindt dat jouw makelaar kennis heeft van de lokale markt. Dan ben je bij Voorberg aan het juiste adres. Wij zijn een ervaren makelaarskantoor dat al sinds 1984 bestaat. Wij blinken uit in lokale kennis. Wat wil dit zeggen? Dat wij jou altijd optimaal kunnen helpen bij de koop of de verkoop van je huis. Wij kennen alle wijken, buurten en straten en weten precies wat er speelt. Door deze diepgaande lokale kennis zijn wij altijd in staat om jou het maximale te bieden: een goede, realistische prijs wanneer je een woning koopt of verkoopt. Maar ook optimale service. Wij zijn de makelaar in Delfshaven die ondanks alle ervaring altijd met de tijd mee is blijven gaan.

Jouw persoonlijke makelaar in Delfshaven

Wij vinden het vanzelfsprekend belangrijk dat wij je kunnen helpen aan jouw ideale nieuwe huis, jouw huidige woning tegen de beste prijs verkopen of je helpen aan de perfecte huurwoning waar je al tijden naar op zoek bent. Maar een goede makelaar biedt meer. Een woning kopen of verkopen is bijzonder spannend. Het gaat om waarschijnlijk de grootste transactie uit je leven. Daarom zoek je een makelaardij in Delfshaven die niet alleen kwaliteit biedt, maar die ook uitblinkt in service. Op ons kun je vertrouwen. Wij werken op een prettige, informele manier met je samen en zorgen altijd voor transparante communicatie.

Wij bieden je resultaat

Ons makelaarskantoor in Delfshaven kan uitstekende cijfers overleggen. Of het nu gaat om het kopen van een woning, het verkopen van een woning of het vinden van een huurwoning. Onze diensten worden gekenmerkt door een hoge klanttevredenheid. Wist je dat woningen die wij verkopen gemiddeld slechts een maand te koop staan? Zoek je dus een betrouwbare, goede makelaar in Delfshaven, neem dan contact met ons op. Wij staan voor je klaar om je wensen te bespreken.

Wat is mijn huis waard?

Ontvang binnen 2 minuten een woningwaarde indicatie

Wat is mijn huis waard?

Ik ben op zoek naar een woning

Ben je op zoek naar een woning maar kun je hem niet vinden?

Maak een afspraak?

Wij stellen ons graag aan je voor. Al bijna 40 jaar is Voorberg NVM makelaars een vertrouwde naam in Blijdorp en de regio Rotterdam. Toch mag je ons kantoor jong en dynamisch noemen: we onderscheiden ons door een frisse, heldere benadering en duidelijke communicatie. Of het nu gaat om een woning of bedrijfsobject, bestaande bouw of nieuwbouw, wij kunnen je helpen!

  • Voorberg NVM Makelaars

  • Hoofdvestiging

  • Statenweg 115 D
  • 3039 HJ Rotterdam
  • Voorberg NVM Makelaars

  • Nesselande

  • Otto van Tussenbroekstraat 101
  • 3059 LR Rotterdam