Contact

Voorberg NVM Makelaars, jouw verkoopmakelaar in Prinsenland en de rest van Rotterdam

Jouw verkoopmakelaar in Prinsenland – en de rest van Rotterdam – is Voorberg NVM Makelaars. De absolute expert als het gaat om de Rotterdamse woningmarkt heeft een streepje voor, want makelaars die de stad als hun broekzak kennen, spreken op inspirerende wijze over de omgeving. Waar kunnen de kinderen naar school, hoe bereikbaar is de snelweg, wat zijn de faciliteiten in de buurt? Vanzelfsprekend gaat het in eerste instantie om het huis zelf, maar de directe woonomgeving is een niet te onderschatten onderdeel van de keuze voor een woning. De gepassionerde makelaars van Voorberg, de verkoopmakelaar in Prinsenland bij uitstek, vinden precies de juiste balans daartussen. En de juiste toon om een woning aantrekkelijker te maken voor potentiële kopers.

Verkoopmakelaardij in Prinsenland gezocht én gevonden

Je hebt dus je ideale verkoopmakelaardij in Prinsenland gevonden: Voorberg NVM Makelaars is de partner met wie je in zee gaat. Dan onze filosofie. Wij vinden het belangrijk dat onze communicatie helder is – op een manier die jij kiest (telefoon, mail, WhatsApp) – en dat we onze opdrachtgevers inspireren. Zo zijn er op deze website talloze handige stylingtips te vinden waarmee een woning beter verkoopt. Daarnaast heeft Voorberg professionele fotografen in huis die een woning van zijn sterkste kant laten zien. Verder denken wij als alom gewaardeerde verkoopmakelaardij in Prinsenland mee met jou en je plannen en dromen. Een informeel kennismakingsgesprek is daarom vaste prik bij ons.

Voorberg is jouw ideale verkoopmakelaar in Prinsenland

Die persoonlijke benadering, alsmede onze ruim vier decennia aan ervaring en ons uitgebreide Rotterdamse netwerk, maken Voorberg tot jouw gedroomde verkoopmakelaar in Prinsenland. We doen niets wat jij niet wilt en bieden altijd een luisterend oor. We laten graag zien hoe we slim van sociale media gebruikmaken om een woning in het zonnetje te zetten. Neem contact op met Voorberg NVM Makelaars, de ideale verkoopmakelaar in Prinsenland en andere Rotterdamse wijken. We zien je graag verschijnen!

Wat is mijn huis waard?

Ontvang binnen 2 minuten een woningwaarde indicatie

Wat is mijn huis waard?

Ik ben op zoek naar een woning

Ben je op zoek naar een woning maar kun je hem niet vinden?

Maak een afspraak?

Wij stellen ons graag aan je voor. Al bijna 40 jaar is Voorberg NVM makelaars een vertrouwde naam in Blijdorp en de regio Rotterdam. Toch mag je ons kantoor jong en dynamisch noemen: we onderscheiden ons door een frisse, heldere benadering en duidelijke communicatie. Of het nu gaat om een woning of bedrijfsobject, bestaande bouw of nieuwbouw, wij kunnen je helpen!

  • Voorberg NVM Makelaars

  • Hoofdvestiging

  • Statenweg 115 D
  • 3039 HJ Rotterdam
  • Voorberg NVM Makelaars

  • Nesselande

  • Otto van Tussenbroekstraat 101
  • 3059 LR Rotterdam