Contact

Een NVM makelaar in Ommoord die je kwaliteit biedt

Door een NVM makelaar in Ommoord in de arm te nemen, ben je verzekerd van kwaliteit, betrouwbaarheid, goede service en uitstekende begeleiding. Voorberg bestaat al sinds 1984 en is een NVM makelaardij voor Ommoord die jou met veel zorg en aandacht helpt bij het kopen of verkopen van een woning. NVM staat voor “Nederlandse Vereniging van Makelaars”. Om hierbij aan de mogen sluiten, dien je als makelaar aan bepaalde kwaliteitseisen te voldoen. Bij ons weet je dus zeker dat je niet alleen de best mogelijke begeleiding en het gewenste resultaat krijgt, maar ook dat je profiteert van een prettige samenwerking met een open, informele communicatie.

Een NVM makelaar voor Ommoord die is geboren en getogen in Rotterdam

Wij zijn niet zomaar een NVM makelaar voor Ommoord. Ommoord en Rotterdam zitten in ons hart. Bij een NVM makelaar heb je garanties over de kwaliteit, maar er is natuurlijk nog veel meer van belang. Kent de makelaar de wijk? Weet deze wat hier speelt en hoe dit aansluit bij jouw wensen en eisen als woningzoekende? Of weet de makelaar hoe jouw woning aantrekkelijk in de markt moet worden gezet? Bij ons heb je deze zekerheid, dankzij onze focus op Rotterdam en de populairste wijken. Ons NVM makelaarskantoor voor Ommoord kent jouw buurt en weet wat deze aantrekkelijk maakt. Voor woningzoekenden weten wij altijd waar de huizen staan die interessant zijn. De kans is groot dat je in ons aanbod al een huis ziet dat je graag zou bezichtigen. Wij hebben een snelle omlooptijd omdat wij huizen doorgaans al in een maand verkopen. Ons aanbod blijft dus afwisselend en interessant.

Wij kijken uit naar een kennismaking

Wil je zelf ervaren of wij ook voor jou de ideale NVM makelaar in Ommoord zijn? Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij nemen graag de tijd om je wensen te inventariseren en je te vertellen hoe wij je van dienst kunnen zijn.

Wat is mijn huis waard?

Ontvang binnen 2 minuten een woningwaarde indicatie

Wat is mijn huis waard?

Ik ben op zoek naar een woning

Ben je op zoek naar een woning maar kun je hem niet vinden?

Maak een afspraak?

Wij stellen ons graag aan je voor. Al bijna 40 jaar is Voorberg NVM makelaars een vertrouwde naam in Blijdorp en de regio Rotterdam. Toch mag je ons kantoor jong en dynamisch noemen: we onderscheiden ons door een frisse, heldere benadering en duidelijke communicatie. Of het nu gaat om een woning of bedrijfsobject, bestaande bouw of nieuwbouw, wij kunnen je helpen!

  • Voorberg NVM Makelaars

  • Hoofdvestiging

  • Statenweg 115 D
  • 3039 HJ Rotterdam
  • Voorberg NVM Makelaars

  • Nesselande

  • Otto van Tussenbroekstraat 101
  • 3059 LR Rotterdam