Contact

De betrouwbare verhuurmakelaar voor Rotterdam Kralingen

Een verhuurmakelaar voor Rotterdam Kralingen inschakelen maakt het verhuren van je woningen een stuk eenvoudiger. Wanneer je jouw woning wil verhuren, is dit vaak niet eenvoudig omdat je tegen allerlei regels en bepalingen aanloopt. Dan hebben wij het nog niets eens gehad over het vinden van een goede huurder. Voorberg kan je ondersteunen en ontzorgen. Wij zijn gespecialiseerd in diverse vormen van woningverhuur. Van tijdelijke verhuur volgens de leegstandwet tot verhuur aan expats of volledig beheer van je panden. Als verhuurmakelaar voor Rotterdam Kralingen weten wij wat er bij de verhuur komt kijken. Wij kennen de buurt als geen ander en zorgen voor resultaat.

Een verhuurmakelaar voor Rotterdam Kralingen met alle expertise

Als ervaren verhuurmakelaar voor Rotterdam Kralingen kun je ons inschakelen voor vrijwel alle vormen van woningverhuur. In onze eigen organisatie is alle ervaring en (juridische) kennis aanwezig om perfect in je wensen te voorzien. Zo kun je verhuren via de leegstandwet, waarbij je zowel zorgt voor inkomsten als de mogelijkheid om het pand te verkopen behoud.Hiervoor moet je wel voldoen aan diverse regels. Regels die wij kennen en waarmee wij je kunnen helpen. Wij zorgen ervoor dat het verhuurcontract aan alle eisen en regels voldoet en vinden geschikte huurders. Ook wanneer je wilt verhuren aan expats of het volledige verhuur inclusief alle bijkomende zaken uit wilt besteden, heb je aan ons als ervaren verhuurmakelaardij in Rotterdam Kralingen de perfecte partner.

Bespreek je wensen in een persoonlijk kennismakingsgesprek

Wij begrijpen dat het inschakelen van een verhuurmakelaar een hele stap is. Je wilt niet alleen in zee gaan met een makelaar die zorgt voor een perfect resultaat, maar ook eentje waarmee het fijn werken is. Daarom ben je van harte welkom voor een persoonlijk kennismakingsgesprek. Hierin krijg je kans om al je vragen te stellen en kunnen wij je vertellen hoe wij je kunnen helpen en ontzorgen.

Wat is mijn huis waard?

Ontvang binnen 2 minuten een woningwaarde indicatie

Wat is mijn huis waard?

Ik ben op zoek naar een woning

Ben je op zoek naar een woning maar kun je hem niet vinden?

Maak een afspraak?

Wij stellen ons graag aan je voor. Al bijna 40 jaar is Voorberg NVM makelaars een vertrouwde naam in Blijdorp en de regio Rotterdam. Toch mag je ons kantoor jong en dynamisch noemen: we onderscheiden ons door een frisse, heldere benadering en duidelijke communicatie. Of het nu gaat om een woning of bedrijfsobject, bestaande bouw of nieuwbouw, wij kunnen je helpen!

  • Voorberg NVM Makelaars

  • Hoofdvestiging

  • Statenweg 115 D
  • 3039 HJ Rotterdam
  • Voorberg NVM Makelaars

  • Nesselande

  • Otto van Tussenbroekstraat 101
  • 3059 LR Rotterdam