Contact

De makelaar voor Rotterdam Blijdorp sinds 1984

Al meer dan 35 jaar staat Voorberg bekend als de makelaar voor Rotterdam Blijdorp. Blijdorp is een wijk die niet alleen in Rotterdam maar ook ver daarbuiten bekendheid geniet. Wij zijn Rotterdammers in hart en nieren en kennen dus alle ins en outs van deze aantrekkelijke en populaire wijk. Of je nu jouw huis in Blijdorp wilt verkopen, of juist op zoek bent naar een woning in Blijdorp (koop of huur): wij kunnen je perfect helpen. Onze ervaring in combinatie met de uitgebreide kennis van de wijk en onze persoonlijke, transparante werkwijze en informele communicatie hebben ons gemaakt tot wie wij zijn. Wij helpen jou ook graag met de koop of verkoop van jouw Blijdorpse woning.

De makelaar in Rotterdam Blijdorp die jouw perfecte woning heeft

Met meer dan 100 aangeboden woningen zijn wij de makelaar in Rotterdam Blijdorp die jouw perfecte woning heeft. Staat deze er momenteel niet tussen? Dat kan zomaar veranderen. Met een gemiddelde verkooptijd van slechts een maand, wisselt ons aanbod continu. In de levendige wijk Blijdorp is altijd sprake van verloop, dus er komen doorlopend nieuwe woningen op de markt. Natuurlijk kunnen wij onze ogen voor u open houden wanneer je op zoek bent naar een bepaald soort woning.

Voor een geslaagde verkoop

Als makelaardij voor Rotterdam Blijdorp die deze wijk door en door kent, weten wij precies wat wij moeten doen om jouw woning zo aantrekkelijk mogelijk in de markt te zetten. Wij adviseren, ontzorgen en zorgen ervoor dat wij potentiële kopers optimaal bereiken. Van taxatie tot advertentie, bezichtiging en onderhandeling: ons makelaarskantoor voor Rotterdam Blijdorp kan ook voor jou zorgen voor de ideale verkoop. Een snelle, probleemloze verkoop tegen een prijs waar je tevreden mee kunt zijn. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin wij je wensen bespreken en vertellen wat we voor je kunnen betekenen. Of je nu wilt kopen, verkopen of huren.

Wat is mijn huis waard?

Ontvang binnen 2 minuten een woningwaarde indicatie

Wat is mijn huis waard?

Ik ben op zoek naar een woning

Ben je op zoek naar een woning maar kun je hem niet vinden?

Maak een afspraak?

Wij stellen ons graag aan je voor. Al bijna 40 jaar is Voorberg NVM makelaars een vertrouwde naam in Blijdorp en de regio Rotterdam. Toch mag je ons kantoor jong en dynamisch noemen: we onderscheiden ons door een frisse, heldere benadering en duidelijke communicatie. Of het nu gaat om een woning of bedrijfsobject, bestaande bouw of nieuwbouw, wij kunnen je helpen!

  • Voorberg NVM Makelaars

  • Hoofdvestiging

  • Statenweg 115 D
  • 3039 HJ Rotterdam
  • Voorberg NVM Makelaars

  • Nesselande

  • Otto van Tussenbroekstraat 101
  • 3059 LR Rotterdam