Contact

De verhuurmakelaar voor Rotterdam Ommoord sinds 1984

Voorberg is al sinds 1984 actief als verhuurmakelaar voor Rotterdam Ommoord. In de loop der jaren zijn wij uitgegroeid tot een erkende specialist en een veelgevraagde makelaar. Huiseigenaren die willen verhuren kunnen wij op tal van manieren bijstaan. Of het nu gaat voor het vinden van een geschikte tijdelijke huurder of het volledig beheren van meerdere panden: wij kunnen perfect in je wensen voorzien. Onze makelaardij bestaat uit geboren en getogen Rotterdammers met een grote kennis van de stad en een uitgebreid netwerk aan woningzoekenden. WIj kenmerken ons door een open, flexibele en servicegerichte werkwijze.

Een verhuurmakelaar in Rotterdam Ommoord voor iedereen

Dankzij onze expertise zijn wij de verhuurmakelaar in Rotterdam Ommoord voor iedereen. Onze klanten variëren van particuliere woningeigenaren die willen verhuren volgens de leegstandwet of bijvoorbeeld voor bepaalde tijd in het buitenland verblijven, tot organisaties die woningen zoeken voor expats en projectontwikkelaars. Daarom hebben wij ook voor jouw woning(en) snel een huurder of huurders gevonden. Wij beschikken te allen tijde over een uitstekend netwerk en een pool van organisaties en particulieren die goede huurwoningen zoals die van jou zoeken. Vanzelfsprekend zorgen wij altijd ook altijd voor goede huurders en bieden wij je de kwaliteit die je verwacht. Dankzij onze uitgebreide kennis, ervaring en juridische expertise kunnen wij je zelfs van dienst zijn met het volledige beheer van woningen of panden.

Maak een afspraak

Ben jij op zoek naar een goede verhuurmakelaardij voor Rotterdam Ommoord? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak. Dit is geheel vrijblijvend. WIj horen graag waar je behoefte aan hebt en kunnen je uitleggen hoe wij hierin kunnen voorzien. Wij nemen graag de tijd om jou en je wensen te leren kennen, want wij hechten veel waarde aan een prettige, duurzame samenwerking. Want de juiste partner voor het verhuren van je woning, kies je natuurlijk ook op basis van vertrouwen.

Wat is mijn huis waard?

Ontvang binnen 2 minuten een woningwaarde indicatie

Wat is mijn huis waard?

Ik ben op zoek naar een woning

Ben je op zoek naar een woning maar kun je hem niet vinden?

Maak een afspraak?

Wij stellen ons graag aan je voor. Al bijna 40 jaar is Voorberg NVM makelaars een vertrouwde naam in Blijdorp en de regio Rotterdam. Toch mag je ons kantoor jong en dynamisch noemen: we onderscheiden ons door een frisse, heldere benadering en duidelijke communicatie. Of het nu gaat om een woning of bedrijfsobject, bestaande bouw of nieuwbouw, wij kunnen je helpen!

  • Voorberg NVM Makelaars

  • Hoofdvestiging

  • Statenweg 115 D
  • 3039 HJ Rotterdam
  • Voorberg NVM Makelaars

  • Nesselande

  • Otto van Tussenbroekstraat 101
  • 3059 LR Rotterdam