Contact

Verkoopmakelaar Rotterdam

Zoek je een flexibel makelaarskantoor in Rotterdam, dan ben je bij Voorberg Makelaars aan het juiste adres. Wij verkopen jouw woning voor de beste prijs en tegen de gunstigste voorwaarden. Heb je interesse? 6 Dagen per week staan onze deuren voor je open. Je mag ook bellen of mailen zodat we meteen een intake met je kunnen afspreken.

Vaste tarieven bij verkoopmakelaardij Rotterdam

Veel mensen vragen zich als eerste af welke tarieven een makelaar rekent. Bij ons mag je rekenen op een eerlijke prijs. Daarnaast kiezen wij voor een all-in prijs. Je weet dus meteen waar je aan toe bent. Besluit je, na de intake, met ons verder te gaan, dan volgen we een handig stappenplan. Zo weten we van beide kanten precies wat we aan elkaar hebben. Voor jou is het exact duidelijk wat je van ons mag verwachten.

Flexibele verkoopmakelaar Rotterdam

Onze verkoopmakelaardij Rotterdam vindt een flexibele houding belangrijk. Tijdens het verkopen van een woning gebeuren er soms onverwachtse dingen. Dat is voor ons geen enkel probleem. We gaan hier op een professionele wijze mee om. Wil je weten wat wij precies voor je kunnen betekenen? Denk dan onder meer aan een analyse van de buurt. We vergelijken jouw woning met andere huizen. We gaan zo zorgvuldig mogelijk te werk. Zo komen we onder meer tot de beste vraagprijs. Dat zorgt ervoor dat jij snel je woning kwijt bent en dat voor een goede prijs.

Wat is mijn huis waard?

Ontvang binnen 2 minuten een woningwaarde indicatie

Wat is mijn huis waard?

Ik ben op zoek naar een woning

Ben je op zoek naar een woning maar kun je hem niet vinden?

Maak een afspraak?

Wij stellen ons graag aan je voor. Al bijna 40 jaar is Voorberg NVM makelaars een vertrouwde naam in Blijdorp en de regio Rotterdam. Toch mag je ons kantoor jong en dynamisch noemen: we onderscheiden ons door een frisse, heldere benadering en duidelijke communicatie. Of het nu gaat om een woning of bedrijfsobject, bestaande bouw of nieuwbouw, wij kunnen je helpen!

  • Voorberg NVM Makelaars

  • Hoofdvestiging

  • Statenweg 115 D
  • 3039 HJ Rotterdam
  • Voorberg NVM Makelaars

  • Nesselande

  • Otto van Tussenbroekstraat 101
  • 3059 LR Rotterdam