Contact

Hulp van een verhuurmakelaar in Rotterdam Noord

Als verhuurmakelaar voor Rotterdam Noord kunnen wij ervoor zorgen dat je geschikte huurders vindt voor je woning. Of je nu op zoek bent naar permanente verhuur en hierin volledig ontlast wilt worden, behoefte hebt aan expats die je woning willen huren of je jouw woning wilt verhuren middels de leegstandwet. Als ervaren verhuurmakelaar met een groot netwerk en uitgebreide (juridische) kennis, kunnen wij je perfect van dienst zijn. Wij helpen je aan een maximale bezetting en kunnen zorg dragen voor tal van aspecten die bij het verhuren van je woning komen kijken.

Een allround verhuurmakelaar voor Rotterdam Noord met ruime ervaring

Voorberg bestaat al sinds 1984. In de meer dan 35 jaar dat wij actief zijn, zijn wij uitgegroeid tot een zeer ervaren en gewilde verhuurmakelaar voor Rotterdam Noord. Onze organisatie bestaat uit geboren en getogen Rotterdammers die de stad en haar wijken als geen ander kennen. Wij hebben in de loop der jaren een uitgebreid netwerk opgebouwd met woningzoekenden of organisaties die ons inschakelen voor geschikte huurwoningen. Wat voor woning je ook te verhuren hebt; wij zorgen voor goede huurders. Dat kunnen wij op diverse manieren doen. Door nieuwe huurders te vinden, maar ook door je volledig te ontzorgen en het complete proces met alles wat daarbij komt kijken op ons te nemen. Onze verhuurmakelaardij voor Rotterdam Noord is niet alleen kundig en betrouwbaar, maar ook flexibel.

Ontdek wat wij kunnen betekenen in een persoonlijk gesprek

Wij maken graag kennis met je om je wensen te bespreken. In een vrijblijvend persoonlijk gesprek kunnen wij dieper ingaan op je verhuurwensen en de bijbehorende mogelijkheden. Zo krijg je direct een goed idee van wat wij voor je kunnen betekenen en wat onze werkwijze is. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak. WIj kijken er naar uit om je te leren kennen en de mogelijkheden te bespreken.

Wat is mijn huis waard?

Ontvang binnen 2 minuten een woningwaarde indicatie

Wat is mijn huis waard?

Ik ben op zoek naar een woning

Ben je op zoek naar een woning maar kun je hem niet vinden?

Maak een afspraak?

Wij stellen ons graag aan je voor. Al bijna 40 jaar is Voorberg NVM makelaars een vertrouwde naam in Blijdorp en de regio Rotterdam. Toch mag je ons kantoor jong en dynamisch noemen: we onderscheiden ons door een frisse, heldere benadering en duidelijke communicatie. Of het nu gaat om een woning of bedrijfsobject, bestaande bouw of nieuwbouw, wij kunnen je helpen!

  • Voorberg NVM Makelaars

  • Hoofdvestiging

  • Statenweg 115 D
  • 3039 HJ Rotterdam
  • Voorberg NVM Makelaars

  • Nesselande

  • Otto van Tussenbroekstraat 101
  • 3059 LR Rotterdam