Contact

Ervaren makelaar in Nesselande en omstreken

Je woont in Rotterdam en zoekt een makelaarskantoor in Nesselande en omgeving? Dan zit je bij Voorberg Makelaars helemaal goed. Wil je een nog redelijk nieuwe woning verkopen? Ga je weg uit Rotterdam of zoek je een ander huis in deze stad? Wat de reden ook is dat je je woning wilt verkopen, wij staan je graag terzijde. We hebben veel ervaring met het aankopen en verkopen van huizen. Een groot voordeel van ons kantoor is dat we werken met medewerkers die de stad Rotterdam kennen als hun broekzak. Loop gerust eens vrijblijvend bij ons binnen.

Intake bij makelaardij Nesselande en omstreken

De makelaar in Nesselande en omgeving leert je graag eerst iets beter kennen. Overweeg jij gebruik te maken van onze dienstverlening? Laten we dan eerst een afspraak maken. Wij vertellen wat wij voor je kunnen doen en jij vertelt wat jouw wensen zijn. Is er een klik en heb je vertrouwen in onze expertise, dan staan we helemaal voor je klaar. Vervolgens vertellen we dan precies wat je van ons mag verwachten. Voor al onze diensten betaal je een vaste prijs. Dus er zijn geen extra bijkomende kosten waar je pas op een later moment van hoort.

Laat je woning promoten door makelaarskantoor Nesselande en omstreken

Maak je gebruik van makelaardij Nesselande en omgeving, dan gaan wij hard voor je aan de slag. Een van de dingen die we voor je doen is het promoten van je woning. We zorgen voor een duidelijke, aantrekkelijke en positieve beschrijving van je huis. Er wordt een professionele reportage gemaakt door een fotograaf. We maken een video en plattegronden. Natuurlijk plaatsen we, als jij dat wilt, te koop borden bij je huis. We adverteren onder meer via Funda.nl. Ook de sociale media wordt door ons ingezet. We zetten alles op alles om jouw woning zo goed mogelijk onder de aandacht van potentiele kopers te brengen. In veel gevallen staan woningen bij ons nauwelijks een maand te koop.

Wat is mijn huis waard?

Ontvang binnen 2 minuten een woningwaarde indicatie

Wat is mijn huis waard?

Ik ben op zoek naar een woning

Ben je op zoek naar een woning maar kun je hem niet vinden?

Maak een afspraak?

Wij stellen ons graag aan je voor. Al bijna 40 jaar is Voorberg NVM makelaars een vertrouwde naam in Blijdorp en de regio Rotterdam. Toch mag je ons kantoor jong en dynamisch noemen: we onderscheiden ons door een frisse, heldere benadering en duidelijke communicatie. Of het nu gaat om een woning of bedrijfsobject, bestaande bouw of nieuwbouw, wij kunnen je helpen!

  • Voorberg NVM Makelaars

  • Hoofdvestiging

  • Statenweg 115 D
  • 3039 HJ Rotterdam
  • Voorberg NVM Makelaars

  • Nesselande

  • Otto van Tussenbroekstraat 101
  • 3059 LR Rotterdam