Contact

De taxateur voor Rotterdam Noord met kennis van zaken

Zoek je nog een goede taxateur in Rotterdam Noord? Neem dan direct contact op met Voorberg. Al meer dan 35 jaar zijn wij een specialist op het gebied van taxeren in Rotterdam Noord en andere populaire Rotterdamse wijken. Wij werken met een eigen team aan specialisten, geboren en getogen Rotterdammers die de ins en outs van elke wijk kennen. Daarom kunnen wij je voorzien van een heldere, goed gemotiveerde taxatie met een realistische waardebepaling. Wil je de verkoop van je woning doorzetten, dan kunnen wij je ook van dienst zijn: wij zijn namelijk ook een gerenommeerde verkoopmakelaar.

Een goede verkoop begint bij een taxateur in Rotterdam Noord

Als taxateur voor Rotterdam Noord kunnen wij zorgen voor een goed begin van het verkooptraject. Het vragen van de juiste prijs is van zeer groot belang. Een te lage vraagprijs kan weliswaar leiden tot een snelle verkoop, maar biedt uiteindelijk niet het maximale resultaat. Een te hoge prijs kan ervoor zorgen dat je woning veel te lang te koop staat en dat je uiteindelijk met de vraagprijs dient te zakken. Wanneer het aankomt op taxatie in Rotterdam Noord, zul je niet snel een taxateur met meer ervaring dan wij vinden. Wij kennen de prijzen en waarde van vergelijkbare woningen in de buurt en weten wat bijdraagt aan de waarde van jouw woning.

Taxeren en verkopen

Wij kunnen je met meer van dienst zijn dan taxeren in Rotterdam Noord. Heb je alleen een taxatie nodig? Neem contact met ons op en wij komen zo snel mogelijk langs. WIj lopen met jou door de woning en zorgen vervolgens voor een helder taxatierapport met een waarde die de werkelijke waarde van jouw woning perfect weerspiegelt. Wil je het traject doorzetten en ook je woning verkopen? Naast taxateur voor Rotterdam Noord zijn wij ook een ervaren en veel gevraagde verkoopmakelaar. Wij verkopen je woning met veel plezier en tegen een prijs waar je gelukkig van wordt.

Wat is mijn huis waard?

Ontvang binnen 2 minuten een woningwaarde indicatie

Wat is mijn huis waard?

Ik ben op zoek naar een woning

Ben je op zoek naar een woning maar kun je hem niet vinden?

Maak een afspraak?

Wij stellen ons graag aan je voor. Al bijna 40 jaar is Voorberg NVM makelaars een vertrouwde naam in Blijdorp en de regio Rotterdam. Toch mag je ons kantoor jong en dynamisch noemen: we onderscheiden ons door een frisse, heldere benadering en duidelijke communicatie. Of het nu gaat om een woning of bedrijfsobject, bestaande bouw of nieuwbouw, wij kunnen je helpen!

  • Voorberg NVM Makelaars

  • Hoofdvestiging

  • Statenweg 115 D
  • 3039 HJ Rotterdam
  • Voorberg NVM Makelaars

  • Nesselande

  • Otto van Tussenbroekstraat 101
  • 3059 LR Rotterdam