Contact

Verkoop je woning sneller en beter met een goede verkoopmakelaar in Blijdorp

Als ervaren, gerenommeerde verkoopmakelaar voor Blijdorp kan Voorberg ervoor zorgen dat je jouw woningen snel en tegen een goede prijs verkoopt. Blijdorp is een populaire wijk die veel kansen biedt voor woningeigenaren die hun huis willen verkopen. Het beste resultaat bereik je met behulp van een specialist die de wijk kent, alsmede de doelgroep, en die precies weet te benadrukken wat jouw woning en de locatie hiervan aantrekkelijk maakt. Omdat Blijdorp zo populair is, is er ook sprake van zeer veel concurrentie. Wij zorgen ervoor dat jouw woning eruit springt.

Verkoopmakelaar in Blijdorp sinds 1984

Voorberg werd opgericht in 1984 en is dus al meer dan 35 jaar een verkoopmakelaardij in Blijdorp. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een ruime 9. Dat is een beoordeling waar wij bijzonder trots op zijn. Wij rusten echter natuurlijk nooit op onze lauweren en doen er alles aan om ook jou de maximale service te verlenen en te zorgen voor het best mogelijke resultaat. Wanneer je jouw woning wilt verkopen, zoek je een verkoopmakelaar in Blijdorp die zorgt voor een snelle verkoop tegen een prijs waar je tevreden mee kunt zijn. Er is echter natuurlijk nog meer waar je waarde aan hecht. Een prettige samenwerking, bijvoorbeeld, met een makelaar die alles in begrijpelijke termen met je bespreekt en die open en informeel communiceert. Voor al deze zaken ben je bij ons aan het juiste adres.

Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen en hoe onze werkwijze is? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hierin kunnen wij dieper ingaan op je situatie en wensen en leggen wij uit wat wij voor je kunnen doen. Van taxatie tot het voeren van de onderhandelingen en alles daar tussenin zijn wij jouw verkoopmakelaar voor Blijdorp. Wij kijken uit naar de kennismaking.

Wat is mijn huis waard?

Ontvang binnen 2 minuten een woningwaarde indicatie

Wat is mijn huis waard?

Ik ben op zoek naar een woning

Ben je op zoek naar een woning maar kun je hem niet vinden?

Maak een afspraak?

Wij stellen ons graag aan je voor. Al bijna 40 jaar is Voorberg NVM makelaars een vertrouwde naam in Blijdorp en de regio Rotterdam. Toch mag je ons kantoor jong en dynamisch noemen: we onderscheiden ons door een frisse, heldere benadering en duidelijke communicatie. Of het nu gaat om een woning of bedrijfsobject, bestaande bouw of nieuwbouw, wij kunnen je helpen!

  • Voorberg NVM Makelaars

  • Hoofdvestiging

  • Statenweg 115 D
  • 3039 HJ Rotterdam
  • Voorberg NVM Makelaars

  • Nesselande

  • Otto van Tussenbroekstraat 101
  • 3059 LR Rotterdam