Makelaar Rotterdam Hillegersberg

Wil je binnenkort je woning verkopen? Neem dan contact op met makelaarskantoor Rotterdam Hillegersberg. De makelaars van Voorberg Makelaars staan zeker voor je klaar. Er komt tenslotte heel wat kijken bij de verkoop van een woning. Deskundige begeleiding is dan onmisbaar. Verhuizen en het aankopen en verkopen van een woning is voor veel mensen een stressvolle gebeurtenis. Een professional kan veel zorgen van je wegnemen. Natuurlijk heb je veel vragen. Zeker als je voor de eerste keer van je leven een woning verkoopt. Bel ons en we maken gelijk een afspraak. Een van onze medewerkers komt bij jou langs en voert een vrijblijvende waardebepaling uit.

Neem contact op met makelaardij Rotterdam Hillegersberg

Maak vandaag nog een afspraak met makelaar Rotterdam Hillegersberg. Als we bij jou thuis komen, kijken we meteen hoe de staat van de woning is. Omdat we jarenlange ervaring hebben en ook omdat we de stad Rotterdam zeer goed kennen, komen we al snel tot een goede vraagprijs. Soms vinden mensen deze prijs te laag. Wij gaan absoluut voor de beste prijs tegen de gunstigste voorwaarden. We willen hierbij echter wel realistisch te werk gaan. Een te hoge vraagprijs zorgt vaak alleen maar voor problemen. Je krijgt minder bezichtigingen en uiteindelijk duurt het ook veel langer voordat je je pand verkoopt. Of je moet op een later moment alsnog omlaag gaan met de prijs. Je mag erop vertrouwen dat wij goed kunnen inschatten welke vraagprijs passend is bij het object dat jij wilt verkopen.

Flexibel makelaarskantoor Rotterdam Hillegersberg

Onze makelaardij Rotterdam Hillegersberg is flexibel en zorgt voor maatwerk. Omdat we graag zoveel mogelijk rekening houden met onze relaties zijn we ook op zaterdag geopend. Kom je snel bij ons langs? Of bel je meteen om een afspraak te maken? Dit kan overigens ook door gebruik te maken van ons contactformulier. Is de intake afgerond, dan ontvang je van ons via de mail een offerte. We benadrukken dat je op dat moment nog helemaal nergens aan vast zit. Het eerste gesprek is geheel vrijblijvend. Jij bepaalt zelf of je wel of niet met ons in zee gaat. Het is belangrijk dat je vertrouwen in ons hebt. Kies je voor ons, dan kies je voor een van de best verkopende makelaars van Rotterdam. Een gemiddelde woning staat bij ons meestal slechts ongeveer 30 dagen te koop. Neem je snel contact met ons op?

 

Wat is mijn huis waard?

Ontvang binnen 2 minuten een woningwaarde indicatie

Ik ben op zoek naar een woning

Ben je op zoek naar een woning maar kun je hem niet vinden?