Contact

Appartement verkopen in Schiedam?

Wil je je appartement verkopen in Schiedam (of Rotterdam)? Stap dan eens binnen bij één van de vestigingen van Voorberg NVM Makelaars, of maak online een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. Voorberg is een meer dan veertig lentes jonge organisatie, diepgeworteld in de havenstad en dus gezegend met een uitgebreid netwerk en de nodige ervaring en knowhow. Onze kennis van de Schiedamse woningmarkt is up to date en de vertrouwensmensen die je via Voorberg Makelaars in de arm neemt, zijn enthousiaste mensen die meer doen dan alleen een prijs bepalen en foto’s op Funda zetten. Juist het ambacht dat de makelaardij heet, vereist het zetten van extra stappen en meegaan met de huidige ontwikkelingen. Een appartement verkopen in Schiedam? Voorberg is je partner!

Je appartement verkopen via dé makelaar van Schiedam

Zo maakt Voorberg Makelaars op slimme wijze gebruik van sociale media. Met ruim 10.000 volgers komt elke woning op een snelle en professionele manier in de spotlights te staan, waarna deze veelvuldig gedeeld wordt. Je appartement verkopen via dé makelaar van Schiedam betekent bij Voorberg: volledige ontzorging en natuurlijk een goede prijs. Bovendien verdiepen wij ons, behalve in het huis en de waarde, in jou als persoon. Het kan zijn dat je een drukke baan hebt en dus geen tijd om constant thuis te zijn voor bezichtigingen. Vandaar dat wij de kijkmomenten clusteren, oftewel concentreren. Met andere woorden: meedenken met jou als opdrachtgevers is voor ons niet meer dan logisch. Je wilt juist ontzorgd worden, in plaats van allerlei extra handelingen verrichten. Laat je appartement verkopen door dé makelaar van Schiedam en ontsla jezelf van een hoop extra rompslomp.

Voorberg, jouw appartement verkoopmakelaar in Schiedam

Je gedroomde appartement verkoopmakelaar in Schiedam heet Voorberg. Kijk verder op deze website hoe ons enthousiasme voor het vak tot uiting komt. Voorberg Makelaars staat zich voor op heldere communicatie op een manier die jouw voorkeur heeft, een persoonlijke benadering en allerlei tips & tricks waaraan je zelf misschien nog niet gedacht had. Van styling tot fotografie. Overigens hebben wij onze eigen professionele vastgoed fotografen in huis, die elk pand laten ‘shinen’, zoals dat met een modern woord heet. Je zocht op de termen appartement verkoopmakelaar Schiedam, en hebt bij dezen gevonden!

Wat is mijn huis waard?

Ontvang binnen 2 minuten een woningwaarde indicatie

Wat is mijn huis waard?

Ik ben op zoek naar een woning

Ben je op zoek naar een woning maar kun je hem niet vinden?

Maak een afspraak?

Wij stellen ons graag aan je voor. Al bijna 40 jaar is Voorberg NVM makelaars een vertrouwde naam in Blijdorp en de regio Rotterdam. Toch mag je ons kantoor jong en dynamisch noemen: we onderscheiden ons door een frisse, heldere benadering en duidelijke communicatie. Of het nu gaat om een woning of bedrijfsobject, bestaande bouw of nieuwbouw, wij kunnen je helpen!

  • Voorberg NVM Makelaars

  • Hoofdvestiging

  • Statenweg 115 D
  • 3039 HJ Rotterdam
  • Voorberg NVM Makelaars

  • Nesselande

  • Otto van Tussenbroekstraat 101
  • 3059 LR Rotterdam