Contact

Ideale makelaar Rotterdam Schiebroek

Wat is voor jou het meest ideale makelaarskantoor in Rotterdam Schiebroek? Stel je flexibele makelaars op prijs? Vind je het fijn als je ook op zaterdag een afspraak kunt maken? Een persoonlijke benadering spreekt je aan? Dan zul je je bij Voorberg Makelaars helemaal op je plek voelen. Kom langs als je een woning wilt kopen of verkopen. Schakel ons in voor een waardebepaling. Bel of mail ons als je vragen hebt over de verhuur van een pand. We staan graag voor je klaar. Je mag ook het contactformulier invullen. Uiteraard ontvang je dan snel een reactie terug.

In zee met aankoopmakelaar van makelaardij Rotterdam Schiebroek

Zoek je een makelaar Rotterdam Schiebroek die je kan helpen met de aankoop van een huis? Dan is Voorberg Makelaars het kantoor waar je moet zijn. Wij hebben een uitgebreid netwerk en we weten altijd net iets eerder dan een ander wanneer een bepaald pand in de verkoop komt. Laat ons voor je zoeken en voordat je het weet, hebben we je droomhuis gevonden. We zijn er voor je tijdens het hele traject. Tijdens de bezichtigingen gaan we mee en ook de onderhandelingen nemen wij graag van je over. Op onze ervaring en kennis mag je vertrouwen. We brengen overigens niet zomaar een bod uit. Eerst willen we zorgvuldig de verschillende documenten doornemen. We bekijken de vragenlijst en we onderzoeken de buurt. Ook het energielabel nemen we onder de loep. Hebben we alle feiten helder, dan komen we met een voorstel. Het kan natuurlijk ook dat de verkopende partij met een inschrijving werkt. Dan zorgen wij voor een eindvoorstel.

Je mag vertrouwen op expertise van makelaarskantoor Rotterdam Schiebroek

Onze makelaardij Rotterdam Schiebroek neemt ook de juridische aspecten voor haar rekening. Samen met jou hopen we dat er zo snel mogelijk een passende woning in de verkoop komt. Lukt het ons dan ook nog om dit pand aan te kopen, dan zijn we allemaal blij en tevreden. Meestal begint het dan met een mondelinge overeenkomst. Wij zorgen er vervolgens voor dat de benodigde gegevens bij de makelaar van de verkopers komen. Zij stellen daarna de koopovereenkomst op. Je hebt kans dat er nog een bouwkundige keuring volgt. Wij kunnen dan ook aanwezig zijn. Is de koopovereenkomst bij ons binnen, dan bespreken we hem met jou. Is alles in orde, dan mag jij hem ondertekenen. Natuurlijk kijken we goed naar de ontbindende voorwaarden, de koopsom, de kadastrale gegevens en de koopsom. Omdat jij de koper bent, mag jij de notaris kiezen. Vraag diverse offertes aan en klop ook gerust bij ons aan voor deskundig advies.

Wat is mijn huis waard?

Ontvang binnen 2 minuten een woningwaarde indicatie

Wat is mijn huis waard?

Ik ben op zoek naar een woning

Ben je op zoek naar een woning maar kun je hem niet vinden?

Maak een afspraak?

Wij stellen ons graag aan je voor. Al bijna 40 jaar is Voorberg NVM makelaars een vertrouwde naam in Blijdorp en de regio Rotterdam. Toch mag je ons kantoor jong en dynamisch noemen: we onderscheiden ons door een frisse, heldere benadering en duidelijke communicatie. Of het nu gaat om een woning of bedrijfsobject, bestaande bouw of nieuwbouw, wij kunnen je helpen!

  • Voorberg NVM Makelaars

  • Hoofdvestiging

  • Statenweg 115 D
  • 3039 HJ Rotterdam
  • Voorberg NVM Makelaars

  • Nesselande

  • Otto van Tussenbroekstraat 101
  • 3059 LR Rotterdam