Contact

Deskundige en betrouwbare makelaar Rotterdam Kralingen

Voor een flexibel makelaarskantoor in Rotterdam Kralingen moet je bij Voorberg Makelaars zijn. Wil je je woning tegen de meest gunstige voorwaarden en voor de beste prijs verkopen, dan zijn wij je ideale partner. Bel ons meteen of kom even langs op ons kantoor. We zijn elke dag, behalve op zondag, geopend. We rekenen eerlijke tarieven en het gaat daarbij om een all-in prijs. Er komen dus op een later moment geen extra kosten meer bij.

Werkwijze makelaardij Rotterdam Kralingen

Ga je in zee met makelaar Rotterdam Kralingen, dan weet je precies waar je aan toe bent. Wij werken altijd volgens een vast stappenplan. Dit is voor beide partijen net zo prettig en overzichtelijk. Allereerst plannen we een moment waarop we elkaar spreken. We leren elkaar alvast een beetje kennen en wij vertellen jou wat je precies van ons mag verwachten. We leggen tijdens dat eerste gesprek meteen alle stappen die wij voor je gaan zetten uit. Lijkt het jou een goed plan om met ons verder te gaan? Dan schudden we elkaar de hand en we staan de komende periode voor 100% voor je klaar. Het hele traject van het verkopen van je woning is bij ons in goede handen.

Flexibel makelaarskantoor Rotterdam Kralingen

Onze makelaardij in Rotterdam Kralingen staat bekend om haar flexibiliteit. Zeker wanneer het gaat om het verkopen van een pand, gebeuren er soms onverwachtse dingen. Voor ons is dat geen enkel probleem. We zijn deskundig, maar zeker ook flexibel. Voor veel verkopers is de verkoopprijs een belangrijk bespreekpunt. Dat begrijpen wij volkomen. Natuurlijk willen we ook jouw woning verkopen tegen de beste prijs. We vinden het aan de andere kant wel erg belangrijk om realistisch te blijven. Niemand heeft er iets aan als jouw huis onverkoopbaar blijkt te zijn. Onze manier van werken heeft als resultaat dat de meeste woningen binnen een maand zijn verkocht.

Wat is mijn huis waard?

Ontvang binnen 2 minuten een woningwaarde indicatie

Wat is mijn huis waard?

Ik ben op zoek naar een woning

Ben je op zoek naar een woning maar kun je hem niet vinden?

Maak een afspraak?

Wij stellen ons graag aan je voor. Al bijna 40 jaar is Voorberg NVM makelaars een vertrouwde naam in Blijdorp en de regio Rotterdam. Toch mag je ons kantoor jong en dynamisch noemen: we onderscheiden ons door een frisse, heldere benadering en duidelijke communicatie. Of het nu gaat om een woning of bedrijfsobject, bestaande bouw of nieuwbouw, wij kunnen je helpen!

  • Voorberg NVM Makelaars

  • Hoofdvestiging

  • Statenweg 115 D
  • 3039 HJ Rotterdam
  • Voorberg NVM Makelaars

  • Nesselande

  • Otto van Tussenbroekstraat 101
  • 3059 LR Rotterdam