Contact

Makelaar Schiedam

Heb je verkoopplannen voor jouw Schiedamse woning of ben je op zoek naar een nieuw huis in de regio? Bij Voorberg NVM Makelaars ben je aan het juiste adres! Wij ontzorgen je van begin tot eind en staan voor je klaar met advies. Niet voor niets zijn wij dé makelaar met aandacht.

Makelaars in Schiedam: professionals met een ruime ervaring in vastgoed

Als makelaarskantoor Schiedam zijn wij experts in de wereld van onroerend goed. Een woning verkopen is spannend. We begrijpen dit als geen ander en doen er alles aan om je van begin tot eind goed te begeleiden. Het is onze rol om huizen, appartementen en bedrijfsruimten te verkopen of te verhuren. Ons stappenplan voor de verkoop van je woning blijkt al jarenlang een succes. Daarnaast hebben we een groot bereik op social media en krijgt jouw woning de aandacht die het verdient. Door onze warme contacten met andere makelaars in de buurt zijn de eerste bezichtigingen al volgeboekt voordat de woning op Funda staat.

Transparantie in het verkoopproces

Via ons Move systeem zijn het aantal bezichtigingen en biedingen nauwlettend te volgen. We nemen je mee in het gehele traject.

Gratis en vrijblijvende waardebepaling

We komen graag bij je langs voor een kennismaking. Tijdens dit gesprek adviseren we je over het juiste moment om te verkopen, de verkoopprijs die de meest waardevolle bezoekers zal trekken en geven je stylingtips; wat ervoor kan zorgen dat je huis goed verkoopt.

Wie zijn wij:

Al bijna 40 jaar is Voorberg NVM Makelaars een vertrouwde naam in Rotterdam en omgeving. Sinds een aantal jaar zijn we ook actief in Schiedam en we kennen de wijken inmiddels net zo goed als onze buren in Rotterdam. Daarnaast merken we dat de wisselwerking tussen ons kantoor in Rotterdam en onze activiteiten in Schiedam goed op elkaar inspelen. Zo zijn er steeds meer woningzoekers die verder willen kijken dan Rotterdam. Deze doelgroep zit in ons netwerk, zo zorgen wij voor nog meer animo voor jouw woning in Schiedam. Ons kantoor is jong en dynamisch en we onderscheiden ons door een frisse heldere benadering en duidelijke communicatie.

Waar letten de taxateur en aankoopmakelaar Schiedam op?

De taxateur schat de waarde van een onroerend goed, ongeacht of het nu gaat om een huis, een appartement, een magazijn, een handelsruimte of een bouwgrond. Er zijn enkele elementen die invloed hebben op de taxatie van uw eigendom. Enkele van de belangrijkste zijn de omgeving, de aantrekkelijkheid van het gebied, de bekendheid van de wijk, de aanwezigheid van lokale winkels, goede scholen, het gevoel van veiligheid en de vooruitzichten voor ontwikkeling van het gebied. Ook de kenmerken van de woning en het gebouw zijn van invloed op de verkoopprijs. De taxateur zal de sterke en zwakke punten van het onroerend goed beoordelen om een prijs per vierkante meter te bepalen en een juiste taxatie te maken van het onroerend.

Voorberg Makelaars, jouw aankoopmakelaar in Schiedam en omstreken

Het meedenken met de klant of opdrachtgever staat voorop bij deze succesvolle aankoopmakelaar in Schiedam. De woningmarkt is ingewikkelder dan ooit en juist daarom is het raadzaam de expert in te huren, zeker in populaire woonplaatsen als Schiedam. Deze markt is altijd in beweging en onze makelaars houden alles met haviksogen in de gaten. Je aankoopmakelaar in Schiedam heb je nu gevonden.

Makelaar Schiedam helpt graag met juiste taxatie

Makelaars in Schiedam hebben een educatieve achtergrond en uitgebreide ervaring die hen tot echte experts in de wereld van onroerend goed maakt. Dankzij de uitstekende samenwerking tussen makelaar en taxateur verloopt uw project vlot, terwijl het administratieve aspect ervan ook volgens de regels van het beroep wordt uitgevoerd. Vraag ons gerust om advies en stel ons al uw vragen. Wij helpen graag om de wereld van onroerend goed voor u te ontrafelen en alle aspecten die het tot een complex vakgebied maken helder in beeld te brengen. Dankzij ons uitgebreid professioneel netwerk brengen we u in contact met waardevolle bronnen die u niet zullen teleurstellen.

 

 

Wat is mijn huis waard?

Ontvang binnen 2 minuten een woningwaarde indicatie

Wat is mijn huis waard?

Ik ben op zoek naar een woning

Ben je op zoek naar een woning maar kun je hem niet vinden?

Maak een afspraak?

Wij stellen ons graag aan je voor. Al bijna 40 jaar is Voorberg NVM makelaars een vertrouwde naam in Blijdorp en de regio Rotterdam. Toch mag je ons kantoor jong en dynamisch noemen: we onderscheiden ons door een frisse, heldere benadering en duidelijke communicatie. Of het nu gaat om een woning of bedrijfsobject, bestaande bouw of nieuwbouw, wij kunnen je helpen!

  • Voorberg NVM Makelaars

  • Hoofdvestiging

  • Statenweg 115 D
  • 3039 HJ Rotterdam
  • Voorberg NVM Makelaars

  • Nesselande

  • Otto van Tussenbroekstraat 101
  • 3059 LR Rotterdam