Contact

Een aankoopmakelaar in Rotterdam Centrum die helpt bij je zoektocht

Het kiezen van de juiste aankoopmakelaar in Rotterdam Centrum kan het verschil betekenen tussen een lange, frustrerende zoektocht en een daverend succes. Want wie wil er nu niet in het centrum van de stad wonen? Zeker: het woningaanbod is groot, maar de concurrentie is ook hevig. Populaire woningen zijn soms al binnen een paar dagen verkocht, tegen prijzen die ver boven de vraagprijs en wellicht zelfs ver boven de actuele waarde van de woning liggen. Hoe ga jij hier met succes een woning vinden? Maak je geen zorgen: als ervaren aankoopmakelaar in Rotterdam Centrum weten wij ook voor jou de ideale woning te vinden.

Een goed beoordeelde aankoopmakelaar in Rotterdam Centrum

Natuurlijk kunnen wij u van alles vertellen, maar wat uiteindelijk telt is hoe onze klanten ons als aankoopmakelaar in Rotterdam Centrum beoordelen. Wij zijn bijzonder trots op onze gemiddelde beoordeling van een 9,2. Wij stellen altijd alles in het werk om onze klanten perfect van dienst te zijn. Wil jij een woning kopen in het centrum van Rotterdam, dan haal je met ons kennis, ervaring en expertise in huis. Niet alleen dat: wij hechten ook zeer veel waarde aan een prettige samenwerking. Onze dynamische organisatie zorgt altijd voor perfecte service, heldere, informele communicatie en een prettig aankooptraject. Van eerste kennismaking tot aan het voeren van de onderhandelingen en het zetten dan de handtekening op de koopakte.

Maak vrijblijvend kennis

Als aankoopmakelaardij voor Rotterdam Centrum staan wij voor je klaar. Neem contact met ons op voor het inplannen van een vrijblijvend kennismakingsgesprek. In dit gesprek horen wij graag je wensen en eisen en leggen wij uit hoe wij je hiermee kunnen helpen. Kijk ook zeker eens in ons actuele aanbod. Misschien hebben wij jouw droomwoning in het centrum al te koop staan.

Wat is mijn huis waard?

Ontvang binnen 2 minuten een woningwaarde indicatie

Wat is mijn huis waard?

Ik ben op zoek naar een woning

Ben je op zoek naar een woning maar kun je hem niet vinden?

Maak een afspraak?

Wij stellen ons graag aan je voor. Al bijna 40 jaar is Voorberg NVM makelaars een vertrouwde naam in Blijdorp en de regio Rotterdam. Toch mag je ons kantoor jong en dynamisch noemen: we onderscheiden ons door een frisse, heldere benadering en duidelijke communicatie. Of het nu gaat om een woning of bedrijfsobject, bestaande bouw of nieuwbouw, wij kunnen je helpen!

  • Voorberg NVM Makelaars

  • Hoofdvestiging

  • Statenweg 115 D
  • 3039 HJ Rotterdam
  • Voorberg NVM Makelaars

  • Nesselande

  • Otto van Tussenbroekstraat 101
  • 3059 LR Rotterdam