Contact

Taxatie huis Rotterdam

Zoek je naar een deskundige taxateur voor je huis in Rotterdam? Neem dan contact op met Voorberg Makelaars. Ben je zomaar nieuwsgierig naar de waarde van je huis? Wij taxeren graag voor je. Je mag vertrouwen op een perfect kloppend taxatierapport. Je mag altijd even vrijblijvend contact met ons opnemen. We staan graag voor je klaar.

Huis taxeren Rotterdam en omstreken

Kies je bij de taxatie van je huis in Rotterdam voor Voorberg Makelaars, dan mag je erop vertrouwen dat alles tot in de puntjes wordt geregeld. Tijdens de taxatie letten wij op verschillende punten. Een daarvan is de staat van het onderhoud. Dat wordt zeker vermeld in het rapport. Daarnaast is er aandacht voor de functionele indeling van een pand. Ook de rechten en plichten, zoals onder meer erfpacht en recht van overpad worden meegenomen tijdens de taxatie.

Ervaren taxateur huis Rotterdam

Laat je je huis taxeren in Rotterdam door een expert van Voorberg Makelaars, dan heb je te maken met een ervaren persoon. Wij hebben al heel wat taxaties uitgevoerd. Wij vinden ook de marktsituatie van groot belang als we de taxatie voor je uit mogen voeren. Hoe staat het met de verhouding tussen de vraag en het aanbod in de regio Rotterdam? Het voordeel van onze taxateurs is dat ze deze regio kennen als geen ander. Neem vandaag nog contact met ons op en we maken direct een afspraak.

Wat is mijn huis waard?

Ontvang binnen 2 minuten een woningwaarde indicatie

Wat is mijn huis waard?

Ik ben op zoek naar een woning

Ben je op zoek naar een woning maar kun je hem niet vinden?

Maak een afspraak?

Wij stellen ons graag aan je voor. Al bijna 40 jaar is Voorberg NVM makelaars een vertrouwde naam in Blijdorp en de regio Rotterdam. Toch mag je ons kantoor jong en dynamisch noemen: we onderscheiden ons door een frisse, heldere benadering en duidelijke communicatie. Of het nu gaat om een woning of bedrijfsobject, bestaande bouw of nieuwbouw, wij kunnen je helpen!

  • Voorberg NVM Makelaars

  • Hoofdvestiging

  • Statenweg 115 D
  • 3039 HJ Rotterdam
  • Voorberg NVM Makelaars

  • Nesselande

  • Otto van Tussenbroekstraat 101
  • 3059 LR Rotterdam