Contact

Woning verhuren

Eigen huis of appartement verhuren?

Voorberg Makelaars is als organisatie naast de verkoop van woningen ook gespecialiseerd in verhuur van onroerend goed op diverse manieren. Onze makelaars kunnen je informeren en voor de verdere afwikkeling zorgen bijvoorbeeld bij verhuur aan expats en particulieren.

Huis verhuren aan expats

Wil je jouw woning verhuren aan expats of aan particulieren die op zoek zijn naar een appartement voorzien van modern comfort, dan kunnen wij je daar ook mee van dienst zijn. Wij bezitten een groot netwerk en bieden optimale exposure voor jouw woning middels onze druk bezochte website en diverse verzamel websites zoals Funda.nl, Pararius.nlExpatica.comXpatrentals.com en Huren.nl.

Beheer en verhuur

Naast verhuur kunnen wij ook het beheer van woningen voor onze rekening nemen. Wij helpen je graag in jouw zoektocht naar een huurder. Huurkandidaten die geïnteresseerd zijn worden gecheckt op identiteit en betalingsgedrag middels de NVM woontoets. Je bent verzekerd van betrouwbare huurders, kundige verhuurmakelaars en juridisch zorgvuldig getoetste overeenkomsten. Desgewenst verzorgen wij financieel en technisch beheer, ideaal als je bijvoorbeeld zelf in het buitenland verblijft of een betrouwbare partner zoekt voor het beheren van je woning. Hiervoor verlangen wij een vergoeding tussen de 5% en 7% van de maandelijkse huurprijs (exclusief B.T.W.) afhankelijk van de huursom en staat van onderhoud van het te beheren object.

Wil je meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij adviseren je graag.