De aankoopmakelaar voor Rotterdam Blijdorp die naast je staat

Als aankoopmakelaar voor Rotterdam Blijdorp hebben wij al heel wat mensen begeleid bij het vinden en kopen van hun nieuwe woning. Dat is een understatement, want wij doen dit al sinds 1984. Wij zijn een op en top Rotterdamse makelaar met geboren en getogen Rotterdammers. Wij hebben een passie voor deze prachtige stad en gebruiken deze passie en kennis graag om jou te helpen bij het vinden van je droomwoning. Wij geloven in persoonlijke aandacht en een informele, open en transparante manier van communiceren. Klinkt dat goed? Neem dan contact met ons op. Wij maken graag een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin je al je wensen en eisen met ons kunt bespreken.

Wat wij je als aankoopmakelaar in Rotterdam Blijdorp bieden

Als aankoopmakelaar in Rotterdam Blijdorp bieden wij je zekerheid. De zekerheid van een extra paar ogen dat met je meekijkt en ervoor zorgt dat jij de best mogelijke koop doet. Wij kunnen je begeleiden en ondersteunen in het gehele proces. Wij helpen je bij het rondmaken van het financiƫle plaatje, kunnen samen met jou interessante woningen bezichtigen en voeren natuurlijk namens jou de onderhandelingen zodat je zeker weet dat je jouw nieuwe woning tegen een uitstekende prijs koopt. Wij zijn de aankoopmakelaar voor Rotterdam Blijdorp die echt met je meedenkt. Wij weten hoe het is om in een populaire wijk als deze te kopen. Samen vinden wij absoluut jouw perfecte huis. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,2. Daar zijn wij trots op en wij doen er uiteraard alles aan om deze prachtige score te behouden.

Kijk ook eens in ons aanbod

Wij zijn dus een aankoopmakelaardij in Rotterdam Blijdorp die graag voor jou op zoek gaat. Maar misschien hebben wij jouw ideale woning momenteel al in ons aanbod staan. Neem zeker een kijkje en neem contact met ons op bij interesse. Wij kijken er naar uit om jou te mogen helpen.

Wat is mijn huis waard?

Ontvang binnen 2 minuten een woningwaarde indicatie

Ik ben op zoek naar een woning

Ben je op zoek naar een woning maar kun je hem niet vinden?