Contact

Goed beslagen ten ijs met een aankoopmakelaar in Kralingen

Het inschakelen van een aankoopmakelaar in Kralingen kan je een voordeel geven ten opzichte van andere potentiële woningkopers. Wanneer je Voorberg inschakelt, haal je ontzettend veel kennis en ervaring in huis. Wij werken servicegericht en komen op voor jouw belangen. Wanneer je ons deel maakt van je woningjacht, beschik je over een extra paar ogen dat positief-kritisch met je meedenkt. Dankzij onze uitvoerige kennis van de markt, kennen wij alle belangrijke nuances en weten waar wij op moeten letten. Wij doen ons uiterste best om voor jou de perfecte woning te vinden, maar zorgen tevens voor realisme. Wanneer wij je bijstaan, weet je zeker dat je een goede koop doet.

De aankoopmakelaar in Kralingen met kennis van de wijk

Kralingen is en blijft een buitengewoon populaire wijk. Een wijk waar voor iedereen iets moois te kopen is: van starters tot gezinnen en senioren, van betaalbare appartementen tot statige woningen. Wij zijn de aankoopmakelaardij in Kralingen met kennis van de wijk. Die kennis hebben wij al meer dan 35 jaar en daarmee zijn wij je graag van dienst. Wij helpen je bij het op een rijtje krijgen van het financiële plaatje, het vinden van de woningen die daarbij aansluiten en het voeren van onderhandelingen. In het gehele proces word je ontzorgd. Dat is belangrijk. Een huis kopen is namelijk spannend, maar moet ook een leuke ervaring zijn.

Gericht op zoek, of kijk in ons aanbod

Wij zijn de aankoopmakelaar in Kralingen die graag op zoek gaat naar de perfecte woning voor jou. Wij inventariseren je wensen en weten welke woningen hier perfect bij aansluiten. Wij beschikken echter ook altijd over een aantrekkelijk woningaanbod. Neem zeker eens een kijkje, want wellicht staat de perfecte woning hier al voor jou tussen. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak. Wij leren je graag kennen om vrijblijvend je wensen te bespreken en uit te leggen hoe wij je kunnen helpen.

Wat is mijn huis waard?

Ontvang binnen 2 minuten een woningwaarde indicatie

Wat is mijn huis waard?

Ik ben op zoek naar een woning

Ben je op zoek naar een woning maar kun je hem niet vinden?

Maak een afspraak?

Wij stellen ons graag aan je voor. Al bijna 40 jaar is Voorberg NVM makelaars een vertrouwde naam in Blijdorp en de regio Rotterdam. Toch mag je ons kantoor jong en dynamisch noemen: we onderscheiden ons door een frisse, heldere benadering en duidelijke communicatie. Of het nu gaat om een woning of bedrijfsobject, bestaande bouw of nieuwbouw, wij kunnen je helpen!

  • Voorberg NVM Makelaars

  • Hoofdvestiging

  • Statenweg 115 D
  • 3039 HJ Rotterdam
  • Voorberg NVM Makelaars

  • Nesselande

  • Otto van Tussenbroekstraat 101
  • 3059 LR Rotterdam