Contact

Taxatie van jouw woning in Schiedam: kies voor Voorberg Makerlaars

Je wilt je woning verkopen of verhuren, of je hypotheek oversluiten? Je bent nieuwsgierig naar de waarde van het pand nadat je allerlei moderne aanpassingen hebt gedaan? De taxatie van je woning in Schiedam is bij Voorberg Makelaars in de juiste handen. Deze al meer dan veertig lentes jonge organisatie heeft vanzelfsprekend de papieren, maar belangrijker nog: de kennis en liefde voor het vak en bovendien een uitgebreid netwerk in heel Rotterdam en Schiedam. Het is niet vreemd dat Voorberg Makelaars door al deze ervaring de lokale woningmarkt op zijn duimpje kent. Het zijn allemaal facetten die meewegen bij een taxatie van een woning in Schiedam.

Woning taxeren in Schiedam: hierop letten we allemaal

Die facetten betreffen namelijk niet alleen de technische termen die bij een taxatie horen. Een woning taxeren in Schiedam betekent ook dat de omgeving onder de (kritische) loep wordt genomen, dat het bestemmingsplan opgevraagd wordt bij de gemeente, dat er indien nodig onderzoek wordt verricht en dat de meest recente ontwikkelingen op de woningmarkt in het verhaal betrokken worden. Een veelomvattend proces dus, dat aan Voorberg Makelaars toevertrouwd is. Jouw woning taxeren in Schiedam of de wijde omtrek laat je dus over aan de ervaren en gedreven experts van Voorberg NVM Makelaars.

Voorberg is al ruim vier decennia de taxateur voor je woning in Schiedam

Als erkend taxateur van jouw woning in Schiedam en omgeving legt Voorberg Makelaars een uitgebreide kennis van de stad aan de dag, en delen we bovendien graag onze kennis met jou als opdrachtgever. Voorberg Makelaars is kortom jouw ideale taxateur voor je woning in Schiedam. Kom eens langs voor een vrijblijvend, informatief en inspirerend gesprek!

Wat is mijn huis waard?

Ontvang binnen 2 minuten een woningwaarde indicatie

Wat is mijn huis waard?

Ik ben op zoek naar een woning

Ben je op zoek naar een woning maar kun je hem niet vinden?

Maak een afspraak?

Wij stellen ons graag aan je voor. Al bijna 40 jaar is Voorberg NVM makelaars een vertrouwde naam in Blijdorp en de regio Rotterdam. Toch mag je ons kantoor jong en dynamisch noemen: we onderscheiden ons door een frisse, heldere benadering en duidelijke communicatie. Of het nu gaat om een woning of bedrijfsobject, bestaande bouw of nieuwbouw, wij kunnen je helpen!

  • Voorberg NVM Makelaars

  • Hoofdvestiging

  • Statenweg 115 D
  • 3039 HJ Rotterdam
  • Voorberg NVM Makelaars

  • Nesselande

  • Otto van Tussenbroekstraat 101
  • 3059 LR Rotterdam