Contact

Taxatie woning Rotterdam

Wil je een ervaren taxateur voor je woning in Rotterdam inschakelen? Je bent dan van harte welkom bij Voorberg Makelaars. Wij zijn al meer dan 30 jaar werkzaam in deze regio. Zeker bij een taxatie is dit van groot belang. Wij kennen Rotterdam en omstreken als geen ander. Dit zorgt voor een zeer goed taxatierapport. Heb je interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op. Je kunt ons bellen of mailen.

Woning taxeren Rotterdam

Bij de taxatie van je woning in Rotterdam kijken we niet alleen naar je woning zelf. Er zijn meer aspecten die een rol spelen bij een taxatie. Zo kijken wij ook nauwkeurig naar de marktsituatie. Hoe staat het met het aanbod van bepaalde woningen in Rotterdam? Hoe groot is de vraag naar bepaalde huizen? Ook deze vragen moeten beantwoord worden. Heb je vertrouwen in onze diensten? We maken graag kennis met je. Wij zijn ook op zaterdag geopend.

Taxateur woning Rotterdam

Tijdens het woning taxeren Rotterdam kijken we naar de marktsituatie. Uiteraard wordt ook de woning zelf aan een nauwkeurig onderzoek onderworpen. Hoe is de staat van onderhoud? Wat is de kwaliteit van de gebruikte materialen? Hoe functioneel is de indeling? Wil je exact weten wat wij voor je kunnen betekenen? Dan raden we je aan om geheel vrijblijvend contact met ons op te nemen.

Wat is mijn huis waard?

Ontvang binnen 2 minuten een woningwaarde indicatie

Wat is mijn huis waard?

Ik ben op zoek naar een woning

Ben je op zoek naar een woning maar kun je hem niet vinden?

Maak een afspraak?

Wij stellen ons graag aan je voor. Al bijna 40 jaar is Voorberg NVM makelaars een vertrouwde naam in Blijdorp en de regio Rotterdam. Toch mag je ons kantoor jong en dynamisch noemen: we onderscheiden ons door een frisse, heldere benadering en duidelijke communicatie. Of het nu gaat om een woning of bedrijfsobject, bestaande bouw of nieuwbouw, wij kunnen je helpen!

  • Voorberg NVM Makelaars

  • Hoofdvestiging

  • Statenweg 115 D
  • 3039 HJ Rotterdam
  • Voorberg NVM Makelaars

  • Nesselande

  • Otto van Tussenbroekstraat 101
  • 3059 LR Rotterdam