Contact

Snel je huis verkopen in Rotterdam Noord

Je wilt voor je te verkopen huis een verkoopmakelaar in Rotterdam Noord die weet waar hij mee bezig is? Dan ben je bij Voorberg Makelaars aan het juiste adres. Wij hebben veel ervaring met het verkopen van woningen in Rotterdam Noord. We beginnen altijd met een vrijblijvende intake. We komen dan naar jouw woning en we bespreken de belangrijkste zaken. Je zult na deze intake al snel een offerte van ons ontvangen. Je leest daarin precies wat de kosten zijn. Het is helemaal aan jou of je dan wel of niet met ons in zee gaat.

Jouw huis verkopen en makelaar Rotterdam Noord staat voor je klaar

Wil je bij het huis verkopen Rotterdam Noord gebruik maken van onze diensten, dan mag je erop vertrouwen dat we continue voor je klaar staan. We beginnen met het maken van goede foto’s, een video en plattegronden. Ook stellen we een duidelijke en positieve beschrijving van je huis op. Zo snel mogelijk promoten we je woning op de sociale media. We hebben veel volgers, dus vaak is er al snel een potentiele koper gevonden. Ook de bezichtigingen worden door ons begeleid.

Deskundige huis verkoopmakelaar Rotterdam Noord

Je ziet dat bij het huis verkopen onze makelaar in Rotterdam Noord jou zoveel mogelijk ontzorgt. Komen er biedingen, dan zijn wij er voor de onderhandelingen. Uiteraard altijd na overleg met jou. Ook voor de juridische en formele aspecten kun je helemaal op ons vertrouwen. Ook tijdens de afspraak met de notaris zijn wij er bij. Wil je met ons in zee? Laat snel van je horen. We staan graag voor je klaar.

Wat is mijn huis waard?

Ontvang binnen 2 minuten een woningwaarde indicatie

Wat is mijn huis waard?

Ik ben op zoek naar een woning

Ben je op zoek naar een woning maar kun je hem niet vinden?

Maak een afspraak?

Wij stellen ons graag aan je voor. Al bijna 40 jaar is Voorberg NVM makelaars een vertrouwde naam in Blijdorp en de regio Rotterdam. Toch mag je ons kantoor jong en dynamisch noemen: we onderscheiden ons door een frisse, heldere benadering en duidelijke communicatie. Of het nu gaat om een woning of bedrijfsobject, bestaande bouw of nieuwbouw, wij kunnen je helpen!

  • Voorberg NVM Makelaars

  • Hoofdvestiging

  • Statenweg 115 D
  • 3039 HJ Rotterdam
  • Voorberg NVM Makelaars

  • Nesselande

  • Otto van Tussenbroekstraat 101
  • 3059 LR Rotterdam