Contact

Nvm aankoopmakelaar Rotterdam

Zoek je naar een deskundige nvm aankoopmakelaardij Rotterdam? Dan ben je bij Voorberg Makelaars precies op de goede plek. Wij zijn er voor je als je het liefst een professional inschakelt bij je zoektocht naar een andere woning. Wij kennen de stad Rotterdam van haver tot gort. Op het terrein van de makelaardij hebben we inmiddels meer dan 30 jaar ervaring.

Breed netwerk van nvm aankoopmakelaardij Rotterdam is gunstig voor jou

Op het moment zijn er veel mensen op zoek naar een woning. Het kan daarom voor jou lastig zijn om een huis te bemachtigen. Onze aankoopmakelaar is er voor jou. Wij weten net even iets eerder wanneer er een nieuw pand in de verkoop komt. Denken we dat dit huis geschikt is voor jou, dan bellen we je meteen. Als je interesse hebt, plannen wij een bezichtiging voor je in.

Ook tijdens bezichtiging gaat nvm aankoopmakelaar Rotterdam met je mee

Graag gaan we met je mee als je de woning wilt bezichtigen. Je zult zien dat het nog best lastig is om een woning objectief te bekijken. Je neemt toch al snel je eigen voorkeuren of juist negatieve aspecten mee. Terwijl dat misschien helemaal geen issues hoeven te zijn. Heeft een muur een lelijke kleur in jouw ogen, dan kan dat heel beeldbepalend zijn. Wij realiseren ons meteen dat dit met een paar likjes verf te verhelpen is. Wij kijken dus heel objectief en met een professionele blik. Maak snel een afspraak met ons en we vinden vast en zeker heel binnenkort jouw droomwoning.

Wat is mijn huis waard?

Ontvang binnen 2 minuten een woningwaarde indicatie

Wat is mijn huis waard?

Ik ben op zoek naar een woning

Ben je op zoek naar een woning maar kun je hem niet vinden?

Maak een afspraak?

Wij stellen ons graag aan je voor. Al bijna 40 jaar is Voorberg NVM makelaars een vertrouwde naam in Blijdorp en de regio Rotterdam. Toch mag je ons kantoor jong en dynamisch noemen: we onderscheiden ons door een frisse, heldere benadering en duidelijke communicatie. Of het nu gaat om een woning of bedrijfsobject, bestaande bouw of nieuwbouw, wij kunnen je helpen!

  • Voorberg NVM Makelaars

  • Hoofdvestiging

  • Statenweg 115 D
  • 3039 HJ Rotterdam
  • Voorberg NVM Makelaars

  • Nesselande

  • Otto van Tussenbroekstraat 101
  • 3059 LR Rotterdam