Mijn favorieten

Verkoopmakelaar Rotterdam West

Als je een ervaren en flexibele verkoopmakelaar in Rotterdam West zoekt, adviseren we je contact op te nemen met Voorberg Makelaars. Al meer dan 30 jaar hielpen wij onze klanten met het verkopen van hun woning. We hebben in ons bestand heel wat mensen die een geschikt huis zoeken. Is er een match met jouw te verkopen woning, dan nemen we meteen contact op met deze huizenzoekers. Vaak staan woningen bij ons slechts 1 maand te koop.
 

Ruime openingstijden bij verkoopmakelaardij Rotterdam West

Is het voor jou prettig als de verkoopmakelaar Rotterdam West ook op zaterdag beschikbaar is? Bij ons is dat zeker het geval. 6 Dagen in de week kun je gebruikmaken van onze verkoopdiensten. Bezichtigingen kunnen dus ook op zaterdag ingepland worden. Wij houden overigens helemaal rekening met jouw wensen. Wil je op bepaalde dagen of tijden liever geen kijkers in je huis? Natuurlijk zorgen wij daar dan voor.
 

Tarieven van verkoopmakelaardij Rotterdam West

Wat betaal je bij ons? Graag vertellen we je dat precies tijdens de intake. In ieder geval heb je bij ons te maken met een all-in tarief. Wij verzorgen dan de totale verkoop van jouw woning. Wat mag je onder meer van ons verwachten? We plaatsen jouw huis voor maximaal 12 maanden op Funda.nl. Natuurlijk zorgen we voor een pakkende beschrijving van je woning. Ook het opstellen van bijvoorbeeld de koopovereenkomst mag je aan ons overlaten. Dit is nog maar een kleine greep uit de werkzaamheden die we voor je verrichten. Je betaalt geen opstartkosten, maar wij kiezen voor een all-in tarief. Voor de details kun je het beste even contact met ons opnemen. Dan beantwoorden we graag al je vragen.

Bel mij

Vestiging
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring