Contact

Ervaren makelaar Rotterdam Ommoord

Met welke reden zoek jij naar een makelaarskantoor in Rotterdam Ommoord? Gaat het om de verhuur van je woning aan expats? Wil je meer weten over de leegstandwet? Is het de bedoeling om je appartement te verkopen? Of ben je op zoek naar je ultieme droomwoning? In al deze situaties ben je bij Voorberg Makelaars aan het juiste adres. Wil je graag in Rotterdam Ommoord gaan wonen? Is het aanbod zo ruim dat je door de bomen het bos niet meer ziet? Dan is het een uitstekende optie om contact met ons op te nemen. Wij gaan dan voor jou op zoek naar jouw paleisje. Vertel ons wat je wilt en wij maken gebruik van ons brede netwerk, maar zeker ook van onze ervaring en expertise.

Kom langs bij makelaardij Rotterdam Ommoord

6 Dagen per week staat de makelaar Rotterdam Ommoord van Voorberg Makelaars voor je klaar. Ben je al een lange tijd aan het zoeken naar een woning? Gaan jullie samenwonen en willen jullie samen een mooi huis kopen? Komt er gezinsuitbreiding en zoek je een huis met extra slaapkamers? Wil je het liefst een redelijk grote tuin bij je woning? Misschien zie je regelmatig iets leuks, maar voordat je een bezichtiging kunt afspreken, is de woning alweer verkocht. Dat is heel frustrerend. Neem daarom zeker contact met ons op. Wij helpen je bij de aankoop van je droomwoning.

Maak je wensen bekend bij makelaarskantoor Rotterdam Ommoord

Kom langs bij makelaardij Rotterdam Ommoord en we bespreken je woonwensen. Wij vinden het heel belangrijk om ook je financiële mogelijkheden tegen het licht te houden. Dat kan teleurstellingen achteraf voorkomen. Natuurlijk kun je gaan kijken bij die ene leuke hoekwoning in Rotterdam Ommoord. Maar straks ben je helemaal verliefd en krijg je de financiering niet rond. Dit voorkom je als je de situatie doorspreekt met een ervaren en professionele makelaar. Hebben we het plaatje helder, dan gaan we voor je aan de slag. Dagelijks scannen we het actuele aanbod. Denken we een match te hebben met jouw woonwensen, dan nemen we direct contact met je op. We gaan zeker ook mee wanneer je de woning gaat bezichtigen. Op onze kennis en ervaring kun je vertrouwen.

Wat is mijn huis waard?

Ontvang binnen 2 minuten een woningwaarde indicatie

Wat is mijn huis waard?

Ik ben op zoek naar een woning

Ben je op zoek naar een woning maar kun je hem niet vinden?

Maak een afspraak?

Wij stellen ons graag aan je voor. Al bijna 40 jaar is Voorberg NVM makelaars een vertrouwde naam in Blijdorp en de regio Rotterdam. Toch mag je ons kantoor jong en dynamisch noemen: we onderscheiden ons door een frisse, heldere benadering en duidelijke communicatie. Of het nu gaat om een woning of bedrijfsobject, bestaande bouw of nieuwbouw, wij kunnen je helpen!

  • Voorberg NVM Makelaars

  • Hoofdvestiging

  • Statenweg 115 D
  • 3039 HJ Rotterdam
  • Voorberg NVM Makelaars

  • Nesselande

  • Otto van Tussenbroekstraat 101
  • 3059 LR Rotterdam